Važne informacije i opći uvjeti

VAŽNE INFORMACIJE I OPĆI UVJETI

Naš tim

U svakom će Vas kampu dočekati naše osoblje koje će Vas dočekati, pomoći Vam da se smjestite i kojem se u svakom trenutku možete obratiti za pomoć, savjet ili neobavezno čavrljanje.

Prijava

Molimo Vas da se prilikom dolaska prvo javite na recepciju kampa s voucherom / potvrdom rezervacije, a oni će Vas uputiti dalje do naših smještajnih objekata.

Vrijeme dolaska i odlaska

U pravilu se check-in obavlja u vremenu od 16:00 do 20:00 sati, a check-out u vremenu od 8:00 do 10:00 sati. Drugačije vrijeme odlaska moguće je ponekad dogovoriti s našim predstavnikom u kampu, a u tom slučaju Vas molimo za razumijevanje i obavezno plaćanje završnog čišćenja (za odlaske prije 8:00 sati).

Parkiranje

U pravilu svoje vozilo možete parkirati pored smještajnog objekta. U slučaju da imate dva vozila, drugo se vozilo mora obavezno prijaviti prilikom rezervacije, te u pravilu nastaju dodatni troškovi za drugo vozilo.

Odmor s bebom

Kako bi se i Vaša beba osjećala najugodnije moguće, nudimo Vam mogućnost najma baby paketa koji se sastoji od putnog dječjeg krevetića, dječje stolice-hranilice i dječje kadice. Molimo Vas da napomenete prilikom rezervacije ukoliko trebate baby paket. U većini kućica dječji krevetić ne stane u bračnu spavaću sobu, nego se mora smjestiti u dnevnom boravku. U nekim je kućicama moguće krevet u dječjoj sobi pretvoriti u dječji krevetić (ogradica). Sve informacije i pomoć možete dobiti od našeg osoblja.

Posebne želje

U slučaju da imate bilo kakvu posebnu želju (dvije kućice jedna do druge i sl.) slobodno nam se obratite kako bismo je mogli ostvariti.

Najam posteljine

Uštedite si mjesta u prtljažniku- kod nas možete unajmiti posteljinu uz odgovarajuću nakanadu (vidi cjenik). Paketi posteljine sadrže i jedan veliki ručnik po osobi.

Kućni red kampa

Svi kampovi imaju svoj kućni red kojeg se svi gosti moraju pridržavati, te u protivnom mogu biti udaljeni iz kampa. Molimo Vas da se pridržavate kućnog reda kampa, kako biste sebi i ostalim gostima omogućili ugodan boravak i odmor. U slučaju udaljavanja iz kampa zbog kršenja kućnog reda, nemate pravo na povrat uplaćenog iznosa.

Završno čišćenje

Završno čišćenje se obavezno plaća, prema važećem cjeniku.

Roštiljanje

U većini kampova dozvoljeno je roštiljanje, a naš će Vam predstavnik na upit posuditi roštilj. Molimo Vas da unaprijed od predstavnika zatražite tj.“rezervirate“ roštilj.

Kućni ljubimci

Iz obzira prema gostima koji pate od alergija, kućni ljubimci u pravilu nisu dozvoljeni u smještajnim objektima. U nekim je kampovima moguće razervirati smještajni objekt u kojem su dozvoljeni kućni ljubimci. Kućni ljubimci se moraju obavezno prijaviti prilikom rezervacije, jer kampovi u pravilu za njih dodatno naplaćuju naknadu.

Insekti

Moguće je da ćete se tijekom svog boravka susresti s insektima, najčešće komarcima i mravima, osobito ako u neposrednoj blizini mobilnih kućica ima vode ili drveća. Stoga savjetujemo da hranu pohranjujete u zatvorene posude, te da propisno zatvarate vrata i prozore. Od naših predstavnika možete zatražiti sredstva protiv insekata ukoliko su Vam potrebna.

Boravišna pristojba

Boravišna pristojba i jednokratna prijava nisu uključene u cijenu i moraju se platiti prilikom dolaska na recepciji kampa ili u nekim kampovima, direktno našem predstavniku. U cjeniku navedeni iznosi boravišne pristojbe su informativni, a iznos boravišne pristojbe je različit u različitim razdobljima i mjestima.

Garantni polog

Prilikom ulaska u smještajni objekt, potrebno je kod našeg predstavnika uplatiti garantni polog u vrijednosti od 100 €. Prilikom odlaska ćete garantni polog dobiti natrag, ukoliko ne pouzročite nikakvu štetu na objektu, te sami obavite ili platite završno čišćenje.

Usluge u pred i posezoni

Kod svakog su kampa navedeni datumi otvaranja i zatvaranja kampa. U pred i posezoni, korištenje pojedinih sadržaja, poput bazena, trgovina, zabavnih i animacijskih programa može biti ograničeno, a neki su sadržaji na raspolaganju samo tijekom glavne sezone. Iz tog su razloga i cijene u pred i posezoni znatno povoljnije.

Odgovornost

Knaus Adriatic ni u kojem slučaju nije odgovoran za gubitak i krađu stvari i /ili novca, oštećenja nastala tokom Vašeg boravka u smještajnom objektu, te povrede gostiju. Isto tako, Knaus Adriatic ni na koji način nije odgovoran u slučaju kupovine stvari, hrane ili izleta od neovlaštenih osoba koje nisu zaposlenici kampa ili uličnih prodavača.

Rezervacija

Rezervaciju je moguće izvršiti na slijedeće načine:
• putem web stranice, slanjem obrasca za upit
• slanjem upita na mail adresu: knaus.adriatic@pu.t-com.hr
• slanjem upita fax-om na broj +385 (0)52 429 093
• telefonski na broj +385 (0) 98 335 408
Potvrdu rezervacije ćete u svim slučajevima dobiti pismeno (mail-om, fax-om ili poštom)

Način plaćanja

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti predujam u iznosu od 20% ukupne cijene boravka. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti do 30 dana prije datuma dolaska.

Otkaz rezervacije

U slučaju otkaza rezervacije od strane gosta, uvjeti su slijedeći: Za otkaz rezervacije – do 45 dana prije datuma dolaska naplaćuje se 10% od ukupne cijene boravka – od 44. do 28. dana prije dolaska naplaćuje se 60% od ukupne cijene boravka – od 28. dana do dana dolaska naplaćuje se 85% od ukupne cijene boravka – na dan dolaska ili u slučaju nedolaska naplaćuje se 100% ukupne cijene boravka
Rezervacija se može otkazati isključivo pismenim putem.

Posebne ponude i popusti

U određenim razdobljima nudimo posebne pogodnosti, informaciju potražite u našem cjeniku za pojedine kampove.


© 2015 Knaus Adriatic – All Rights Reserved